Nabila Huda Bercuti Ke Eropah Dengan Kekasih Baru?

KL – Dalam senyap-senyap, pelakon sensasi Nabila Huda kini sedang berjalan-jalan dan bercuti di benua Eropah. Dilihat di Instagram miliknya, dia ditemani seseorang yang istimewa nampaknya. Ini semua bermula dengan sekeping foto berpegangan tangan itu.

Pelakon yang baru memenangi Anugerah Artis Wanita Paling Seksi di Anugerah Stail EH! ini baru sahaja meninggalkan kota London dan kini berada di Barcelona. Ramai juga yang membuat spekulasi menerusi status serta foto yang dikongsi Abil bahawa dia sedang bercuti dengan kekasih barunya. Siapakah?

Sehingga kini dia masih merahsiakan nama dan gambar muka kekasihnya buat masa sekarang.Tiada sebarang mention atau petunjuk mengatakan siapakan jejaka tersebut. Haruslah berteka-teki semua kalau tidak pun jika ada rakyat Malaysia yang terserempak dengan pelakon ini disana mungkin dapat disiasat identiti jejaka itu.

Itupun kalau dia seorang selebriti, jika orang biasa tunggu sahajalah jawapan Abil sendiri. Selamat bercuti, mohon kebenaran kami kongsi foto anda di sini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.